Kære forældre og elever!

Jeg må desværre begynde dette forældrebrev med at konstatere, at der fortsat ikke er sket en afklaring på den bebudede arbejdskonflikt fra 10. april. Situationen på skolen er derfor fortsat, at såfremt lockouten bliver en realitet, vil skoledelen være lukket, mens fritidsordningen vil være åben i den sædvanlige åbningstid (- morgen og eftermiddag). Administration og servicemedarbejdere vil også være på skolen.

Desværre har bl.a. strejkevarslet mod den offentlige transport betydet, at vi har måttet aflyse en planlagt kortur til København/Nordsjælland umiddelbart efter påskeferien.

Jeg kan oplyse, at skolen har to medlemmer af Aalborg Ungebyråd (- Malthe Vesterlund fra 9. klasse og Isabella Malewski fra 7. klasse), og i denne uge har Isabella og Malthe sammen med de øvrige ”ungebyrådsrødder” været på en spændende studietur til Europa-Parlamentet i Bruxelles. Formålet med ungebyrådet er bl.a. at skærpe interessen for politisk deltagelse blandt grundskolens ældste elever.

Her i fastetiden har eleverne som bekendt samlet ind til fattige skolebørn i Myanmar. Mange elever har sparet op i deres sparebøsser, og desuden har der været kagesalg og sidst men ikke mindst vores flotte løb i Mølleparken, hvor ikke mindre end 350 havde købt deltagernummer (- se de flotte billeder på skolens hjemmeside). Det blev igen en rigtig god oplevelse med en super stemning fra start til slut. Tak til alle deltagere, tak til de friske hjælpere og ikke mindst TAK til Peter Holm for et flot arrangement!
Mange elever har allerede afleveret deres sparebøsser med penge til indsamlingen, og jeg vil bede om, at evt. resterende sparebøsser bliver afleveret i morgen eller senest på fredag, så vi kan få det samlede beløb gjort op.

Der er allerede indsamlet over 30.000 kr., så det bliver bestemt et flot resultat!
Mother Teresa udtalte sig bl.a. om vigtigheden af at reagere på fattigdom: ”De meget fattige har ikke brug for ord, de har brug for handling ----- Jeg har så tit fået at vide, at jeg ikke skal give folk fisk, men fiskestænger, så de selv kan gå ud at fiske. Herre i Himlen! De har jo ikke kræfter til at holde på en fiskestang. Når jeg giver dem fisk, hjælper jeg dem til at komme til kræfter, så de kan gå ud at fiske i morgen. ”

At tro er at turde stole på, at livet bliver rigere, når vi deler med hinanden, også vores fattigdom.

Og med dette vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig påske!

OBS! I næste uge er Børnegrotten åben mandag, tirsdag og onsdag. Skolen holder ferie til tirsdag den 3. april.