Kære forældre og elever på Sct. Mariæ Skole!

Indledningsvis vil jeg nævne, at årets skolekredsmøde blev afviklet den 27. november, og her blev Filip Westarp genvalgt som forældrerepræsentant til skolebestyrelsen, og formandens beretning er nu tilgængelig på hjemmesiden.
Og så må jeg konstatere, at julen igen nærmer sig, og at dette i høj grad præger skolehverdagen - ikke mindst er det umuligt ikke at komme i julestemning, når vi hver morgen synger gode julesalmer og - sange i hallen!

Alle skolens ensembler har ekstra travlt: Lørdag var korene sammen med Louise Malmgård og Ann Glistrup til den store julekoncert i Musikkens Hus, og tirsdag var alle kor og bigbands igen i arbejdstøjet og gav to imponerende flotte julekoncerter i Sct. Mariæ Kirke.

Fredag den 14/12 kl. 09.05 er der Luciagudstjeneste, hvor pigerne fra 7. klasse synger i Sct. Mariæ Kirke og efterfølgende besøger Hospice.

Det kan mærkes, at vi bliver flere elever og klasser, og i år har skolen for første gang to 5. klasser. Dette betyder også, at vi i år har to krybbespil, så hver klasse naturligvis får den helt særlige og krævende oplevelse, det er at være en del af skolens 37 årige juletradition.
Torsdag den 20/12 kl. går det så løs med julekoncert og krybbespil i Sct. Mariæ Kirke: Kl. 16.00 - 17.30 er det 5.a og koncertbigbandet, der underholder, og kl. 19.00 - 20.30 er det 5.b og Christmas Crackers, der underholder. Christmas Crackers består af 7-9 professionelle messingblæsere, der under Gert Nørgaards kyndige ledelse sørger for, at den helt rigtige julestemning indfinder sig!

Ved julekoncerterne vil vi samle ind til menighedens julehjælp i Aalborg kommune.

Fredag den 21/12 er det sidste skoledag inden juleferien, og programmet for dagen er følgende: Julehygge med klasselæreren og juleafslutning i Sct. Mariæ Kirke. (For nærmere info se aktivitetskalender)

Alle elever har som sædvanlig mødetid fra 08.10 -12.00, hvorefter Børnegrotten er åben. (Elever fra 8. klasse hjælper med oprydning fra 11.45 -12.50)

Denne dag dispenserer vi fra skolens sundhedspolitik!

Trænger man til mere julestemning kan jeg oplyse, at skolens bigband traditionen tro spiller ved gudstjenesterne på Savannen i Zoo juleaftensdag kl. 11.00 og 12.15. Der er gratis entre til Zoo denne dag, og jeg kan varmt anbefale arrangementet!

Skolens julegave til skolens morgentravle forældre er en ny morgenåbningstid (06.45) i Børnegrotten i det nye år!!

Jeg vil slutte dette brev af med at citere højskoleforstander Jørgen Carlsen: ” ”Glæden er jordens gæst i dag med Himmel-kongen, den lille” Glæden er gæst – ikke bare her ved juletid, men i dag og hver dag. Det er julens budskab!  Og det skete i de dage…”

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et velsignet nytår!

OBS! Skolen begynder igen torsdag den 3. januar 2019. (Børnegrotten åbner den 2. januar kl. 06.45!!)