• Valdemarsgade 14, 9000 Aalborg
  • [email protected]

Sct. Mariæ Skole

Sct. Mariæ Skole, Aalborg, søger to nye lærere og en årsvikar 1/8 2017

Da skolen udvider, og en af vores afholdte lærere går på pension, søger vi tre dygtige og engagerede kolleger 1/8 2017.

Sct. Mariæ Skole er en katolsk privatskole med ca. 350 elever fordelt på 14 klasser fra 0. til 10. klasse. Skolen vægter et højt fagligt niveau kombineret med mange musiske aktiviteter. Skolen ønsker at skabe et varmt og trygt skolemiljø baseret på et kristent livs- og menneskesyn. Se mere på skolens hjemmeside: https://sct-mariae-skole.skoleporten.dk/sp

Vi søger primært lærere med et eller flere af linjefagene dansk, matematik og fysik, men herudover kunne også linjefag som fx musik, tysk, engelsk, historie og natur/teknologi være interessante.

Videre forventer vi:

• at du holder af at undervise!

• at du som person er positiv, selvstændig, initiativrig, stabil, empatisk og udadvendt.

• at du er læreruddannet og har høj faglighed og gode samarbejdsevner.

• at du har lyst til at arbejde i et værdibaseret skolemiljø, hvor vi blandt andet vægter faglighed, mangfoldighed, nærvær, tryghed og fællesskab.

• at du vil skolen og er indstillet på et engageret og positivt samarbejde med forældre, elever og kolleger.

Vi tilbyder en fantastisk og traditionsrig skole med erfarne og hjælpsomme kolleger, positive og dygtige elever og stor forældreopbakning.

Vi tilbyder en glad skole med både ånd og niveau!

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

For yderligere oplysninger kontakt skoleleder Poul Erik Hovelsø eller viceskoleleder Aage Grøndahl Andersen på skolens telefon 98 13 60 03

Sct. Mariæ Skole

Valdemarsgade 14

9000 Aalborg

[email protected]

Send din ansøgning med relevante bilag mrk. ”Ny lærer” til skolen, så den er modtaget på mail eller med morgenposten senest onsdag den 26. april 2017. Ansættelsessamtaler umiddelbart herefter.

Skriv venligst på din ansøgning, om du også er interesseret i stillingen som årsvikar.